Tanker om mat & Trewerket

I min verden er mat et språk, et språk der jeg kan si «jeg elsker deg» eller «du er alltid velkommen». Mat skal være inkluderende, servert med varme og skal fortelle gjesten at jeg har tenkt på dem. Vi utvikler vår meny bestandig og du kan forvente deg mat inspirert fra verdens alle kontinenter. Vi arbeider med de beste av råvarer samtidig som vi har stort fokus på «bærekraft». Vi er også del av «kutt matsvinn2020». -Svend (Kjøkkensjef)

MGL7711 Trewerket (Krogh)

Frokost

Start dagen hos oss i kaffebaren! Her kan vi tilby dere flere varianter av påsmurt, yoghurt og den aller beste kaffen.

MGL0180 Trewerket (Krogh)RED

Lunsj

Våre kreative kokker serverer mat med inspirasjon fra hele verden. Noen uker har vi forskjellige temaer, feks italiensk eller asiatisk uke, det er bare fantasien som setter grenser. Til lunsj serverer vi en varmrett og i tillegg tilbyr vi salatbar og alltid vårt nybakte brød.

MGL9092 Trewerket (Krogh)

Middag

Vår spennende Á la carte-meny er i stadig utvikling. Den er sammensatt av en miks av tanker, idéer og kokkens beste råvarer. Vi kan tilby en 7-retters meny som du selv kan sette sammen etter tykke og smak!

MGL8927 Trewerket (Krogh)

Møtemat

Vår møtemat-meny inneholder stor variasjon av påsmurt, wraps, oppskåren frukt og bakverk. Har du spesielle ønsker gjør vi alt vi kan for å oppfylle disse.

Har du spørsmål?

Send oss gjerne en epost!

Send epost