Tanker om mat & Trewerket

I vår verden er mat et språk, et språk der vi kan si «jeg elsker deg» eller «du er alltid velkommen». Mat skal være inkluderende, servert med varme og skal fortelle gjesten at vi har tenkt på dem. Vi utvikler vår meny bestandig og du kan forvente deg mat inspirert fra verdens alle kontinenter. Vi arbeider med de beste av råvarer samtidig som vi har stort fokus på «bærekraft». Vi er også del av «kutt matsvinn2020».

0R2A1150

Frokost

Start dagen hos oss i kaffebaren! Her kan vi tilby dere flere varianter av påsmurt, yoghurt og den aller beste kaffen.

0R2A1264

Lunsj

Våre kreative kokker serverer mat med inspirasjon fra hele verden. Noen uker har vi forskjellige temaer, feks italiensk eller asiatisk uke, det er bare fantasien som setter grenser. Til lunsj serverer vi en varmrett og i tillegg tilbyr vi salatbar og alltid vårt nybakte brød.

0R2A1512

Middag

Vår spennende Á la carte-meny er i stadig utvikling. Den er sammensatt av en miks av tanker, idéer og kokkens beste råvarer. Velkommen innom Trewerket på kvelden til en hyggelig middag med kollegaer, familien eller venner!

0R2A1067

Møtemat

Vår møtemat-meny inneholder stor variasjon av påsmurt, wraps, oppskåren frukt og bakverk. Har du spesielle ønsker gjør vi alt vi kan for å oppfylle disse.

Har du spørsmål?

Send oss gjerne en epost!

Send epost