Velkommen til Valle Wood

Valle Wood, trebygget som ligger midt i hjertet på Valle, skiller seg tydelig ut fra de andre kontorbyggene i området. Her finner du Tribe coworking, møterom, konferansesenter og et servicekonsept med restaurant og kaffebar. Byggets fellesfunksjoner er også tilgjengelige for leietakere i nabobyggene. På gateplan bidrar spisesteder og butikker til å skape liv og røre store deler av døgnet. Bygget er miljøsertifisert (BREEAM Excellent), og bruker 40 % mindre energi enn tradisjonelle kontorbygg.

Coworking

Prosjektkontor

Vi tilbyr prosjektkontor med kapasitet fra 4 til 16 personer. Pris fra kr 16 000,- per måned.

Kontorstue

Medlemskap i vår kontorstue gir deg tilgang til et sted å jobbe, med wifi og printer/skanner. Pris fra kr 1700,- per måned.

Hos oss finner du fleksible løsninger tilpasset din arbeidshverdag. Som medlem får du tilgang til låsbare skap, kaffe/te, vann, wifi og printer/skanner. I første etasje finner du restauranten "Trewerket", som serverer deilig lunsj hver dag.

Møterom

SELJE

Møterom med plass til 14 personer. Styrebord og skjerm for oppkopling med PC og Mac. Pris fra kr 520,- eks mva per time.

LYNG

Møterom med plass til 14 personer. Styrebord og skjerm for oppkopling med PC og Mac, samt mikrofon og kamera til nettmøter. Pris fra kr 520,- eks mva per time.

LIND

Møterom med plass til 8 personer. Styrebord og skjerm for oppkopling med PC og Mac, samt mikrofon og kamera til nettmøter. Pris fra kr 520,- eks mva per time.

PIL

Møterom med plass til 14 personer. Styrebord og skjerm for oppkopling med PC og Mac. Pris fra kr 520,- eks mva per time.

POPULUS

Møterom med plass til 30 personer. Fleksibel møblering og skjerm for oppkopling med PC og Mac. Pris fra kr 1320,- eks mva per time.

Alle våre møterom er utstyrt med AV-utstyr, flatskjerm med HDMI-kabel og oppkobling for PC og Mac. Gratis trådløst nettverk.

 

Fasiliteter

Pult
Resepsjon
Eventer
Filmvisninger
Prosjektrom
Medlemsfordeler
Printer/scanner
Post
Stillerom
Kaffe
Frokost
Møtemat
Restaurant
Sykkelparkering
Dusj

Mat og drikke

Møtemat

Vår møtematmeny inneholder stor variasjon av påsmurt, wraps, oppskåret frukt og bakverk. Har du allergier eller andre ønsker løser vi dette.

Frokost

Start dagen hos oss i kaffebaren. Her kan vi tilby flere varianter av påsmurt, yoghurt og den aller beste kaffen.

Lunsj

Våre kreative kokker serverer mat med inspirasjon fra hele verden. Enkelte uker har vi temadager, hvor vi gjør litt ekstra stas på våre lunsjgjester. Til lunsj serverer vi en varmrett, salatbar og så klart vårt nybakte brød.

Middag

Vår spennende à la carte-meny består av gode råvarer og kreative matretter. Velkommen innom Trewerket til en hyggelig middag med kollegaer, familie eller venner.

I vår verden er mat et språk. Et språk som sier «her er du velkommen» eller «vi bryr oss».

Vi utvikler hele tiden vår meny, og du kan forvente deg mat som er inspirert fra alle verdens hjørner. Vi bruker de beste råvarene, og har alltid et fokus på miljø, mat og mennesker.

Kontakt oss

Våre dedikerte medarbeidere sørger for at din arbeidshverdag blir så effektiv som mulig. Vi kan skreddersy løsninger som passer akkurat for deg og dine behov.

Ønsker du å se hvordan vi har det? Vi tar deg gjerne med på en omvisning med en matbit.

Kontakt oss på:
E-post: valle@tribeoslo.no
Telefon: 990 92 196

Beliggenhet

Valle Wood ligger på Helsfyr som er en av Oslos største kollektivknutepunkt. Kort gangavstand til T-bane, buss og Flybuss.

I byggets kjeller finner du sykkelparkering, sykkelvask- og service, samt ladestasjoner.

Parkering i Vålerenga P-hus og utendørs ved Helsfyr Atrium.