Velkommen til Tribe på Valle!

Tribe Oslo er et kontorfellesskap og møteromsenter, i det massive trebygget på Valle. Vi tilbyr moderne fasiliteter og et mattilbud som gjør hverdagen til en fest. Som del av vår tribe, inngår du i et nettverk av innovative, engasjerte og eventyrlystne mennesker.

Coworking

Prosjektkontorer

Vi tilbyr prosjektkontorer med kapasitet fra 4 og opptil 16 personer. Pris fra kr 16 000,- per mnd.

Kontorstue

Medlemskap i vår kontorstue gir deg tilgang til et sted å jobbe, wifi og tilgang til printer og skanner. Pris fra NOK 1500.

Hos Tribe finner du enkle og fleksible løsninger for din arbeidshverdag. Medlemmer hos Tribe Valle har tilgang til låsbare skap, kaffe/te, vann, WIFI og printer/skanner.

I 1 etg av Valle Wood ligger restaurant Trewerket som serverer deilig lunsj hver dag.

Møterom

SELJE

Møterom med plass til 14 personer. Styrebord og skjerm for oppkopling med PC og Mac. Pris fra NOK 520 eks mva per time.

LYNG

Møterom med plass til 14 personer. Styrebord og skjerm for oppkopling med PC og Mac, samt mikrofon og kamera til nettmøter. Pris fra NOK 520 eks mva per time.

LIND

Møterom med plass til 8 personer. Styrebord og skjerm for oppkopling med PC og Mac, samt mikrofon og kamera til nettmøter. Pris fra NOK 520 eks mva per time.

PIL

Møterom med plass til 14 personer. Styrebord og skjerm for oppkopling med PC og Mac. Pris fra NOK 520 eks mva per time.

SALIX

Møterom med plass til 30 personer. Fleksibel møblering og skjerm for oppkopling med PC og Mac. Pris fra NOK 1320 eks mva per time.

Alle våre møterom er utstyrt med AV-utstyr, flatskjerm med HDMI-kabel og oppkobling for PC og mac. Møterommene er luftige, og har gratis trådløst nettverk.

 

Fasiliteter

Pult
Resepsjon
Eventer
Filmvisninger
Prosjektrom
Medlemsfordeler
Printer/scanner
Post
Stillerom
Kaffe
Frokost
Møtemat
Restaurant
Sykkelparkering
Dusj

Mat og drikke

Møtemat

Vår møtemat-meny inneholder stor variasjon av påsmurt, wraps, oppskåren frukt og bakverk. Har du spesielle ønsker gjør vi alt vi kan for å oppfylle disse.

Frokost

Start dagen hos oss i kaffebaren! Her kan vi tilby dere flere varianter av påsmurt, yoghurt og den aller beste kaffen.

Lunch

Våre kreative kokker serverer mat med inspirasjon fra hele verden. Noen uker har vi forskjellige temaer, feks italiensk eller asiatisk uke, det er bare fantasien som setter grenser. Til lunsj serverer vi en varmrett og i tillegg tilbyr vi salatbar og alltid vårt nybakte brød.

Middag

Vår spennende Á la carte-meny er i stadig utvikling. Den er sammensatt av en miks av tanker, idéer og kokkens beste råvarer. Velkommen innom Trewerket på kvelden til en hyggelig middag med kollegaer, familien eller venner!

I vår verden er mat et språk, et språk der vi kan si «jeg elsker deg» eller «du er alltid velkommen». Mat skal være inkluderende, servert med varme og skal fortelle gjesten at vi har tenkt på dem. Vi utvikler vår meny bestandig og du kan forvente deg mat inspirert fra verdens alle kontinenter. Vi arbeider med de beste av råvarer samtidig som vi har stort fokus på bærekraft.

Kontakt oss

Vårt dedikerte team arbeider for at våre medlemmer skal få en effektiv arbeidshverdag. Vi ser dine behov og skreddersyr løsninger som passer akkurat for deg.

Ønsker du å se hvordan vi har det? Vi tar deg gjerne med på lunsj eller frokost og en liten rundtur.

Send en epost direkte til: valle@tribeoslo.no
Ring oss på: 990 92 196

Beliggenhet

Valle ligger ved Helsfyr, et av Oslos viktigste knutepunkter for transport.

Buss: 21, 28, 23, 24 og alle T-banelinjer eller hopp på sykkelen.