Våre møterom

Skal du ha et viktig møte, intervju eller lignende? Alle våre møterom er lyse og luftige, og har det beste av AV-utstyr. Vi har også lagt alt til rette for gode digitale møter, uansett hvor i verden dere befinner dere så kan dere møtes hos oss!

Fresvikbreen

Dette er rommet for deg eller dere som skal ha viktige videokonferanser og trenger ekstra gode tekniske løsninger. Det er plass til inntil 4 personer i rommet, og teknisk sett resten av verden digitalt.

Book møterom

Blåmannsisen

Dette møterommet er innredet med et rundt bord. Det viser seg ekstra passende til kreative møter og inspirerer til godt samarbeid. Det er plass til 10 personer i rommet, og har en stor skjerm for oppkobling mot PC og Mac.

Book møterom

Hardangerjøkulen

I dette møterommet for inntil 12 personer finner du er såkalt ‘kongebord’, også kjent som styrebord. Rommet er ideelt for både store avgjørelser og praktiske møter, og har en stor skjerm med oppkopling mot PC og Mac.

Book møterom

Okstindbreen, Snønipebreen, Frostisen og Seilandsjøkulen

Vi har fire lignende rom med plass til 8 personer rundt et styrebord. Rommene har alle stor skjerm med oppkopling mot PC og Mac.

Book møterom

Tindefjellbreen

Med plass til inntil 12 personer rundt et ‘kongebord’, også kalt styrebord, er dere klare for å utveksle gode ideer og lande viktige avtaler. Presentasjoner og videoer vises enkelt på stor skjerm med oppkopling mot PC og Mac.

Book møterom

Holåbreen

Når dere trenger å være kreative og samarbeide godt er det praktisk med et rundt bord som lar inntil 10 personer sitte komfortabelt i alt fra en time til en hel dag. Del presentasjoner eller se på sport om dere vil, vi heier på dere uansett, og har så klart installert en god skjerm med oppkopling mot PC og Mac.

Book møterom

Har du andre spesielle ønsker?

Send oss gjerne en epost! Så hjelper vi deg med å lykkes med ditt møte.

Send epost