Våre møterom

Skal du ha et viktig møte, intervju eller lignende? Alle våre møterom er lyse og luftige, og har det beste av AV-utstyr. Vi har også lagt alt til rette for gode digitale møter, uansett hvor i verden dere befinner dere så kan dere møtes hos oss! Pris fra kr 150,- per time

Fresvikbreen

Dette er rommet for deg eller dere som skal ha viktige videokonferanser og trenger ekstra gode tekniske løsninger. Det er plass til inntil 4 personer i rommet, og teknisk sett resten av verden digitalt.

Book møterom

Blåmannsisen

Dette møterommet er innredet med et rundt bord. Det viser seg ekstra passende til kreative møter og inspirerer til godt samarbeid. Det er plass til 10 personer i rommet, og har en stor skjerm for oppkobling mot PC og Mac.

Book møterom

Hardangerjøkulen, Frostisen og Tindefjellsbreen

I disse møterommene for inntil 8 personer finner du er såkalt ‘kongebord’, også kjent som styrebord. Rommet er ideelt for både store avgjørelser og praktiske møter, og har en stor skjerm med oppkobling mot PC og Mac.

Book møterom

Okstindbreen og Holåbreen

Disse møterommene har styrebord med plass til opp til 12 personer. De er alle utstyrt med store skjermer med mulighet for oppkobling mot PC eller Mac.

Book møterom

Snønipebreen

Dette er møterommet for kjappe og effektive møter. Her samles vi ved et høyt bord med høye stoler og plass til 8 personer. Presentasjoner og videoer vises enkelt på stor skjerm med oppkopling mot PC og Mac.

Book møterom

Seilandsjøkulen

Når dere trenger å være kreative og samarbeide godt er det praktisk med et rundt bord som lar inntil 10 personer sitte komfortabelt i alt fra en time til en hel dag. Del presentasjoner eller se på sport om dere vil, vi heier på dere uansett, og har så klart installert en god skjerm med oppkopling mot PC og Mac.

Book møterom

Har du andre spesielle ønsker?

Kontakt oss så hjelper vi deg med å lykkes med ditt møte.

Kontakt oss