Mat

Det som gjør maten vi serverer hos oss ekstra god er at den lages fra bunnen, av inspirerte kokker som elsker jobben sin.

1

Kaffebaren

Kaffebaren er åpen under hele arbeidsdagen! Her kan vi tilby dere flere varianter av påsmurt, yoghurt og den aller beste kaffen.

0R2A3012

Personalrestauranten

Vår personalrestaurant serverer lunsj alle ukedager fra kl. 11.00 - 13.00! Våre dedikerte medarbeidere serverer spennende, næringsrik og velsmakende mat til våre gjester. Vi mener at det ikke er noen motsetning mellom bærekraft og god smak, snarere tvert imot. 4Service blev vinnere av Matprisen for årets storkjøkken i 2020.

0R2A3945

Hos Alma

Hos Alma, et sted som får deg til å føle at du kommer hjem til noen. Et sted der du senker skuldrene og samtalen kan blomstre. Etter hvert blir du som en del av familien. Omtanke og kjærlighet er verdier som er viktige i en familie. Denne filosofien har vårt kjøkken videreført når de lagde menyen Hos Alma. Menyen gjenspeiler den varme følelsen du får når du setter gaffelen i en saftig helstekt kylling som smelter på tungen, og hvor tilbehøret har trukket til seg all den nydelige kraften etter langtidsstekingen. Pssst.. du finner vår deilige helstekte kylling på menyen.

Tribe111

Møtemat

Bra møter krever bra mat! Vi sørger for at du får den energien som du trenger for de engasjerende møtene! Vi tilbyr deilige smørbrød, fingermat, eller tallerkenretter og mye mer!

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om vår meny.

Kontakt oss