Velkommen til oss!

Tribe Skøyen tilbyr fleksible coworking-løsninger i moderne og lyse lokaler på Harbitz Torg kort vei fra Skøyen stasjon. Med tilgang til et bredt servicetilbud, og smakfull mat, er vårt mål at du som medlem får en så sømløs arbeidsdag som mulig.

Kontorløsninger

Prosjektkontorer

Våre lyse og moderne prosjektkontorer er innredet med kvalitetsmøbler og er tilpasset fleksible løsninger. Som leietaker får du tilgang til et bredt servicetilbud på huset, i tillegg til å ha Harbitz Torg som nærmeste nabo. Vår vert gir deg personlig service og gjør alt for å gi deg en sømløs arbeidshverdag. Kontorer passer for grupper fra 2 til 20 personer. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende tilbud, eller kom innom for en visning. Vi er sikre på at du vil trives hos oss!

Fast plass

Er du glad i rutiner og trives med et fast holdepunkt? Da vi anbefaler at du sikrer deg favorittplassen med tilhørende skap. Dette medlemskapet koster fra kr 4 900 per måned.

Flex plass

Er du glad i variasjon og trives med fleksibilitet? Da anbefaler vi vårt fleksible medlemskap som koster fra kr 3 900 per måned.

Tribe byr på enkle og fleksible løsninger for små firmaer, selvstendig næringsdrivende, studenter og andre som trenger et alternativ til hjemmekontoret. Du kan velge mellom å ha et kontor hos oss eller finne deg en ny stol hver dag i vårt kontorfellesskap.

Som medlem hos oss på Tribe Skøyen har du tilgang til alle våre servicetjenester sånn som personalrestaurant, kaffebar og resepsjon. I kontorfellesskapet har du tilgang til låsbare skap, kaffe/te, pure water, wifi og printer/scanner. Vi tilbyr inspirerende nettverksmøter, spennende events samt faglige arrangement for alle våre medlemmer. Som medlem får du rabatt i husets restaurant og vårt møtesenter.

Våre møterom

Blåmannsisen

Dette møterommet er innredet med et rundt bord. Det viser seg ekstra passende til kreative møter og inspirerer til godt samarbeid. Det er plass til 10 personer i rommet, og har en stor skjerm for oppkobling mot PC og Mac.

Hardangerjøkulen, Frostisen og Tindefjellsbreen

I disse møterommene for inntil 8 personer finner du er såkalt ‘kongebord’, også kjent som styrebord. Rommet er ideelt for både store avgjørelser og praktiske møter, og har en stor skjerm med oppkobling mot PC og Mac.

Okstindbreen og Holåbreen

Disse møterommene har styrebord med plass til opp til 12 personer. De er alle utstyrt med store skjermer med mulighet for oppkobling mot PC eller Mac.

Snønipebreen

Dette er møterommet for kjappe og effektive møter. Her samles vi ved et høyt bord med høye stoler og plass til 8 personer. Presentasjoner og videoer vises enkelt på stor skjerm med oppkopling mot PC og Mac.

Seilandsjøkulen

Når dere trenger å være kreative og samarbeide godt er det praktisk med et rundt bord som lar inntil 10 personer sitte komfortabelt i alt fra en time til en hel dag. Del presentasjoner eller se på sport om dere vil, vi heier på dere uansett, og har så klart installert en god skjerm med oppkopling mot PC og Mac.

Skal du ha et viktig møte, intervju eller lignende? Alle våre møterom er lyse og luftige, og har det beste av AV-utstyr. Vi har også lagt alt til rette for gode digitale møter, uansett hvor i verden dere befinner dere så kan dere møtes hos oss! Pris fra kr 150,- per time.

Alle våre møterom kommer med flatskjerm med HDMI-kabel, overgang til Mac og gratis trådløst nettverk. Du setter sammen den pakken som fungerer best for deg, enten du trenger møterom hele eller deler av dag, med eller uten servering. Møterom kan bookes fra kr 400 pr time.

Fasiliteter

Pult
Resepsjon
Eventer
Filmvisninger
Prosjektrom
Medlemsfordeler
Åpne fellesarealer
Nøkkelskap
Printer/scanner
Post
Stillerom
Kaffe
Frokost
Møtemat
Restaurant
Sykkelparkering
Dusj

Mat

Kaffebaren

Kaffebaren er åpen 08:00 - 15:00! Her kan vi tilby dere flere varianter av påsmurt, yoghurt og den aller beste kaffen.

Personalrestauranten

Vår personalrestaurant serverer lunsj alle ukedager fra kl. 10:30 - 13.00! Våre dedikerte medarbeidere serverer spennende, næringsrik og velsmakende mat til våre gjester. Vi mener at det ikke er noen motsetning mellom bærekraft og god smak, snarere tvert imot. 4Service blev vinnere av Matprisen for årets storkjøkken i 2020.

Hos Alma

Hos Alma, et sted som får deg til å føle at du kommer hjem til noen. Et sted der du senker skuldrene og samtalen kan blomstre. https://www.hosalma.com/

Møtemat

Bra møter krever bra mat! Vi sørger for at du får den energien som du trenger for de engasjerende møtene! Vi tilbyr deilige smørbrød, fingermat, eller tallerkenretter og mye mer!

Det som gjør maten vi serverer hos oss ekstra god er at den lages fra bunnen, av inspirerte kokker som elsker jobben sin.

Kontakt

Vårt dedikerte team arbeider for at våre medlemmer skal få en effektiv arbeidshverdag. Vi ser dine behov og skreddersyr løsninger som passer akkurat for deg.

Ønsker du å se hvordan vi har det? Vi tar deg gjerne med på lunsj eller frokost og en liten rundtur.

Send en epost direkte til: skoyen@tribeoslo.no
Ring oss på: 481 87 000

Beliggenhet

Du finner Tribe Skøyen rett ved Skøyen Stasjon, som er et praktisk knutepunkt med tog, Flytoget, trikk og busser.