Velkommen til Økerns nye matscene

Bli med å ta en matbit i vår nye gågate! Her yrer det av liv, og oser av deilige dufter fra forskjellige kjøkken. Her lager vi mat med et godt utvalg av egenproduserte grønnsaker rett fra eget tak. Ta med deg familien og spis på vår familievennlige italienske restaurant, eller spis en digg burger med gode kollegaer. Vi gleder oss til å se deg!

Bilde1 ØK

Ms Farmer

Hos Ms Farmer finner du et bugnende utvalg av salater, supper og varme retter som du forsyner deg fritt av. Råvarene er kortreist – rett fra eget tak.

ØP Buffet2

Mr Garden

Dette er vår grønne-buffet! Her er det veganske- og vegetarretter som er i fokus – gled deg en helt ny opplevelse! Råvarene er selvdyrket og hentet rett ned fra taket fra vår egen by-bonde.

ØP Pizza

Molto Trattoria

Velkommen til vår uformelle italienske restaurant. Her finner du deilige pasta retter, og pizza stekt i stenovn. Her er alle i familien velkomne. Vi har også en stor uteservering og shuffleboard. Molto, kommer fra et uttrykk som beskriver den italienske livsstilen. «Mangia bene, ridi spesso, ama molto» «Spis godt, le ofte, elsk mye»

Mariboe

Mariboe Burgers

Hvem blir ikke ekstra glad av en skikkelig deilig burger? Hos oss er filosofien «å holde det enkelt». En burger i den ene hånden, en shake i den andre og en pommes frites på siden - og vi er der! Velkommen til et møte mellom en 50-talls diner og det moderne kjøkken.

ØP Sushi

Kazam Bowl

Et eksotisk sted med røtter i Asia. Hjertet hos oss ligger i ramen som blir laget med omsorg og kjærlighet. Mettende supper med nudler, toppinger og spennende garnityr. Spicy & velsmakende småretter finner du også hos oss.

Bilde3

Street Flavours

Vi er en hyllest til verdens gatemat. Her får du servert mat med inspirasjon fra alle verdenshjørner. Drøm deg bort til steder som Texas, New Orleans, Mexico, Hawaii, Bangkok, Hong Kong, Peru eller kanskje London?

ØP Cafe1

Eikryn Cafè

I vår kaffebar kan vi friste med hjemmelagde surdeigsbaguetter, nystekt bakverk og havregrøt med spennende toppinger.

Boxed (1)

Boxed Grab & Go

En digital butikk med velsmakende og raske matopplevelser for deg på farten! Her finner du frokost, lunsj og middag. Ta med deg hjem, til kontoret eller møtet. Tilbudet er stort og variert - ENJOY!

ØP Cafe2

In Between

Besøk oss og nyt deilig og fargerik mat. Hos oss får du nykvernet kaffe, te, supper, salater og drikker. Vi har søte godbiter, bakverk og skuffekaker. Du finner også deilige fristelser til de uformelle møtene.

Ønsker du servering til ditt møte?

Kontakt