Velkommen til oss!

Hos oss på Økern Portal skaper vi et bærekraftig fellesskap mellom næring og nærmiljø. Her tilbyr vi alt fra fleksible kontorløsninger til kultur- og matopplevelser. Vi ønsker å skape gode opplevelser for beboere i nærområdet, leietakere i bygget, og for tilreisende til vår nye spennende destinasjon.

Kontorløsninger

Private kontorer

Våre kontorer passer for bedrifter fra 2 til 16 personer. Vi tilbyr våre medlemmer fleksible kontorløsninger i nye og moderne lokaler. Vi er opptatt av å gi deg god og personlig service hos oss her på Tribe. Vi gjør vårt ytterste for at du skal få en sømløs arbeidsdag. Pris fra kr 27 500 per måned.

Loungeplass

Trenger du en fleksibel arbeidsplass? Vi tilbyr nå plasser i vår lounge. Her er du ikke bundet til en fast plass, eller et fast kontor. Du kan komme og gå, akkurat når det passer for deg og ditt prosjekt. Du vil ha tilgang til flotte sosiale soner, stille rom, mindre møterom, låsbare skap, kaffe/te, vann, WiFi og printer/scanner. Pris fra kr 2900 per måned

Vår coworking løsning, Tribe Oslo, er coworking på sitt beste. Her vil vi gi deg personlig service og fleksible løsninger, alt for at din arbeidshverdag skal ha de beste forutsetningene. Snakk med oss om dine behov, og vi vil skreddersy løsninger som passer akkurat for deg og dine kollegaer. Her vil du trives!

Som medlem hos oss har du tilgang til alle våre servicetjenester, som inkluderer personalrestauranter, kaffebarer og vårt møtesenter. I kontorfellesskapet kan du benytte deg av fine sosiale soner, stille soner, mindre møterom og låsbare skap. Områdene er utstyrt med te- og kaffemaskiner. Du vil også ha tilgang til WiFi og printer/scanner. Som medlem i vårt Tribe-nettverk vil du bli invitert til inspirerende nettverksmøter, eventer samt faglige arrangementer. Du får også fordeler på våre andre lokasjoner og våre kommersielle restauranter i Oslo.

Møterom

Kampanje Heldagsmøte 649,- pp

Heldagspakken inkluderer følgende: Hjemmebakt bakverk, yoghurt & frukt Lunsj Kaffe, te & vann (lokalleie er inkl) Alle våre 10 møterom er utstyrt med topp moderne teknologiske løsninger, luftige og med dagslys. Kapasitet fra 2 - 40 personer. Tilbudet varer fra 01.08 t.o.m 30.09

Keyserløkka - opptil 8 personer

Keyserløkka er utstyrt med et rundt bord. Møterommet egner seg godt til kreative møter, da det viser seg at rundebord er en fin grobunn for kreative møter. For å booke send en e-post til okern@tribeoslo.no Pris pr time fra kr.500,-

Hasle, Bjerke og Ulven - opptil 9 personer

I disse møterommene finner du et «kongebord», også kjent som et styrebord. Rommet er ideelt for store avgjørelser, og praktiske møter. For å booke send en e-post til okern@tribeoslo.no Pris pr time fra kr.500,-

Frydenberg - opptil 16 personer

Frydenberg er satt opp i et klassisk klasserom oppsett. Det er også mulig å som for eksempel hestesko eller kino. Dette rommet passer til de fleste anledninger. For å booke send en e-post til okern@tribeoslo.no Pris pr time fra kr.815,-

Risløkka - opptil 14 personer

Møterommet Risløkka har et «kongebord», også kjent som styrebord. Dette møterommet passer godt til styremøter, presentasjoner og andre kreative møter. Rommet er lyst og moderne. For å booke send en e-post til okern@tribeoslo.no Pris pr time fra kr.690,-

Hovinbyen - opptil 24 personer

Dette møterommet har et stort rundt bord, som alle møtedeltakerne sitter rundt. Det viser seg å være ekstra passende for kreative møter og inspirerer til et godt samarbeid. For å booke send en e-post til okern@tribeoslo.no Pris pr time fra kr.940,-

Løren - opptil 25 personer

Løren er vårt nest største møterom. Velg mellom klassisk klasserom oppsett, kino eller u-bord. Dette rommet egner seg godt til kurs, foredrag og lignende. For å booke send en e-post til okern@tribeoslo.no Pris pr time fra kr.875,-

Økern - opptil 35 personer

Økern er vårt største møterom. Velg mellom klassisk klasserom oppsett, kino eller u-bord. Dette rommet egner seg godt til kurs, foredrag og lignende. For å booke send en e-post til okern@tribeoslo.no Pris pr time fra kr.940,-

Chambre Separee - opptil 24 personer

Ut med jobben, eller feire noe i lukket selskap? Vårt flotte Chambre separee er perfekt til styremøter, middag og feiringer for opptil 24 personer. Pris pr time 1200,- kr

Har du et viktig møte?

Alle våre møterom er utstyrt med gode tekniske løsninger, er luftige og har dagslys. Hos oss kan du gjennomføre møtet digitalt, eller ansikt til ansikt. 

Ønsker du servering?

I våre møtepakker tilbyr vi alt fra lett servering, lunsj eller middag i våre restauranter. Du kan forhåndsbestille mat og drikke, og våre møteverter vil sørge for at alt er klart når dere ankommer. Vi skreddersyr løsninger etter deres ønsker og budsjett.

Ta kontakt med vår møtevert og vi vil sammen finne den beste løsningen for ditt møte.

Fasiliteter

Pult
Resepsjon
Eventer
Filmvisninger
Prosjektrom
Medlemsfordeler
Åpne fellesarealer
Nøkkelskap
Printer/scanner
Post
Stillerom
Kaffe
Frokost
Møtemat
Restaurant
Sykkelparkering
Dusj

Mat

Molto Trattoria

Velkommen til vår uformelle italienske restaurant. Her finner du deilige pasta retter, og pizza stekt i stenovn. Her er alle i familien velkomne. Vi har også en stor uteservering og shuffleboard. Molto, kommer fra et uttrykk som beskriver den italienske livsstilen. «Mangia bene, ridi spesso, ama molto» «Spis godt, le ofte, elsk mye»

Street Flavours

Vi er en hyllest til verdens gatemat. Her får du servert mat med inspirasjon fra alle verdenshjørner. Drøm deg bort til steder som Texas, New Orleans, Mexico, Hawaii, Bangkok, Hong Kong, Peru eller kanskje London?

Kazam Bowl

Et eksotisk sted med røtter i Asia. Hjertet hos oss ligger i ramen som blir laget med omsorg og kjærlighet. Mettende supper med nudler, toppinger og spennende garnityr. Spicy & velsmakende småretter finner du også hos oss.

Ms Farmer

Hos Ms Farmer finner du et bugnende utvalg av salater, supper og varme retter som du forsyner deg fritt av. Råvarene er kortreist – rett fra eget tak.

Mr Garden

Dette er vår grønne-buffet! Her er det veganske- og vegetarretter som er i fokus – gled deg en helt ny opplevelse! Råvarene er selvdyrket og hentet rett ned fra taket fra vår egen by-bonde.

Eikryn Cafè

I vår kaffebar kan vi friste med hjemmelagde surdeigsbaguetter, nystekt bakverk og havregrøt med spennende toppinger.

In Between

Besøk oss og nyt deilig og fargerik mat. Hos oss får du nykvernet kaffe, te, supper, salater og drikker. Vi har søte godbiter, bakverk og skuffekaker. Du finner også deilige fristelser til de uformelle møtene.

Mariboe Burgers

Hvem blir ikke ekstra glad av en skikkelig deilig burger? Hos oss er filosofien «å holde det enkelt». En burger i den ene hånden, en shake i den andre og en pommes frites på siden - og vi er der! Velkommen til et møte mellom en 50-talls diner og det moderne kjøkken.

Bli med å ta en matbit i vår nye gågate! Her yrer det av liv, og oser av deilige dufter fra forskjellige kjøkken. Her lager vi mat med et godt utvalg av egenproduserte grønnsaker rett fra eget tak. Ta med deg familien og spis på vår familievennlige italienske restaurant, eller spis en digg burger med gode kollegaer. Vi gleder oss til å se deg!

Kontakt

Vårt dedikerte team arbeider for at våre medlemmer skal få en effektiv arbeidshverdag. Vi ser dine behov og skreddersyr løsninger som passer akkurat for deg.

Ønsker du å se hvordan vi har det? Vi tar deg gjerne med på lunsj eller frokost og en liten rundtur.

Send en epost direkte til: okern@tribeoslo.no
Ring oss på: 453 30 184

Beliggenhet

Økern Portal er gunstig plassert med tanke på kommunikasjon. T-banen gjør at Oslo sentrum kun er minutter unna, og byutviklingen sørger for at området blir et trafikknutepunkt arbeidstakere og beboere enkelt kommer seg til og fra.