Velkommen til Hausmanns Hus

Hausmanns Hus er et moderne og fremtidsrettet kontorbygg. Sentralt beliggende i Oslo sentrum, mellom Grünerløkka og Youngstorget. I nærområdet finner du et bredt kulturtilbud, restauranter og barer. Hele førsteetasje i Hausmanns Hus er viet til fellesareal med kafé, personalrestaurant, arbeidsstasjoner og møteromsenter.

Kontorløsninger

Prosjektkontor

Våre lyse og moderne prosjektkontorer er innredet med kvalitetsmøbler og fleksible løsninger. Som leietaker får du tilgang til et bredt servicetilbud i bygget. Vår husvert gir deg personlig service og sørger for at din arbeidshverdag blir så sømløs som mulig.

Fast plass

Du kan reservere fast plass på kontoret. Tilgang til låsbart skap.

Fleksibel plass

Med fleksibelt medlemsskap har du alltid en kontorplass, men det vil variere hvor i landskapet det er.

Vi tilbyr fleksible løsninger for små firmaer, selvstendig næringsdrivende, studenter og andre som trenger et alternativ til hjemmekontoret. Du kan velge mellom å ha en fast plass hos oss eller finne deg en ny stol hver dag i vårt kontorfellesskap.

Som medlem hos oss har du tilgang til alle våre servicetjenester som personalrestaurant, kaffebar og resepsjon. I kontorfellesskapet har du tilgang til låsbare skap, kaffe/te, vann, wifi og printer/skanner.

Vi arrangerer inspirerende nettverksmøter, spennende events samt faglige arrangementer for alle medlemmer. Som medlem får du også rabatt i husrestauranten og i møtesenteret.

Kontakt

Våre dedikerte medarbeidere sørger for at din arbeidshverdag blir så effektiv som mulig. Vi kan skreddersy løsninger som passer akkurat for deg og dine behov.

Ønsker du å se hvordan vi har det? Vi tar deg gjerne med på en omvisning med en matbit.

Kontakt oss på:
E-post: post@tribeoslo.no
Telefon: +47 45 32 29 33

Beliggenhet

Fasiliteter

Pult
Resepsjon
Eventer
Filmvisninger
Prosjektrom
Medlemsfordeler
Åpne fellesarealer
Nøkkelskap
Printer/scanner
Post
Stillerom
Kaffe
Frokost
Møtemat
Restaurant
Sykkelparkering
Dusj