Velkommen til Tribe på Valle!

Tribe Oslo er et kontorfellesskap og møteromsenter i det massive trebygget på Valle. Vi tilbyr moderne fasiliteter og et mattilbud som gjør hverdagen til en fest. Som del av Triben inngår du i et nettverk av innovative, engasjerte og eventyrlystne mennesker.

Coworking

Fast plass

Velg din faste plass hos oss på Tribe Valle. Pris fra NOK 4900 per måned.

Flex plass

Velger du en fleksibel løsning kan du finne motivasjonen der det er ledig og der du synes det passer for dagen. Pris fra NOK 2900 per måned.

Prosjektkontorer

Vi tilbyr prosjektkontorer i forskjellige størrelser og med fleksible løsninger. Våre leietakere på Tribe har da tilgang til resepsjonstjenester, kaffebar og om ønskelig kantineordning. Kontorer for 3 til 9 personer. Pris fra NOK 12 000 per måned.

Kontorstue

Medlemskap i vår kontorstue gir deg tilgang til et sted å jobbe, wifi og tilgang til printer og skanner. Pris fra NOK 1500.

Hos Tribe finner du enkle og fleksible løsninger for din arbeidshverdag. Medlemmer hos Tribe Valle har tilgang til låsbare skap, kaffe/te, vann, WIFI og printer/skanner.

I 1 etg av Valle Wood ligger restaurant Trewerket som serverer deilig lunsj hver dag.

Møterom

ASK

Vårt minste møterom med plass til 4 personer. Skjerm for oppkopling med PC og Mac. Pris fra NOK 350 per time. Begrenset kapasitet ved Covid 19 restriksjoner, maks 2 personer.

SELJE

Møterom med plass til 14 personer. Styrebord og skjerm for oppkopling med PC og Mac. Pris fra NOK 400 per time. Begrenset kapasitet ved Covid19 restriksjoner, maks 8 personer.

LYNG

Møterom med plass til 14 personer. Styrebord og skjerm for oppkopling med PC og Mac. Pris fra NOK 400 per time. Begrenset kapasitet ved Covid19 restriksjoner, maks 8 personer.

LIND

Møterom med plass til 8 personer. Styrebord og skjerm for oppkopling med PC og Mac. Pris fra NOK 400 per time. Begrenset kapasitet ved Covid19 restriksjoner, maks 8 personer.

PIL

Møterom med plass til 14 personer. Styrebord og skjerm for oppkopling med PC og Mac. Pris fra NOK 400 per time. Begrenset kapasitet ved Covid19 restriksjoner, maks 8 personer.

SALIX

Møterom med plass til 18 personer. Styrebord og skjerm for oppkopling med PC og Mac. Pris fra NOK 800 per time. Begrenset kapasitet ved Covid19 restriksjoner, maks 12 personer.

Skal du ha et viktig møte, intervju eller lignende? Alle våre møterom er lyse og luftige, og har det beste av AV-utstyr. Vi har også lagt alt til rette for gode digitale møter, uansett hvor i verden dere befinner dere så kan dere møtes hos oss! Pris fra kr 150,- per time.

Alle våre møterom kommer med flatskjerm med HDMI-kabel, overgang til Mac og gratis trådløst nettverk. Du setter sammen den pakken som fungerer best for deg, enten du trenger møterom hele eller deler av dag, med eller uten servering. Møterom kan bookes fra kr 400,- pr time.

Fasiliteter

Pult
Resepsjon
Eventer
Filmvisninger
Prosjektrom
Medlemsfordeler
Åpne fellesarealer
Nøkkelskap
Printer/scanner
Post
Stillerom
Kaffe
Frokost
Møtemat
Restaurant
Sykkelparkering
Dusj

Mat og drikke

Frokost

Start dagen hos oss i kaffebaren! Her kan vi tilby dere flere varianter av påsmurt, yoghurt og den aller beste kaffen.

Lunch

Våre kreative kokker serverer mat med inspirasjon fra hele verden. Noen uker har vi forskjellige temaer, feks italiensk eller asiatisk uke, det er bare fantasien som setter grenser. Til lunsj serverer vi en varmrett og i tillegg tilbyr vi salatbar og alltid vårt nybakte brød.

Middag

Vår spennende Á la carte-meny er i stadig utvikling. Den er sammensatt av en miks av tanker, idéer og kokkens beste råvarer. Velkommen innom Trewerket på kvelden til en hyggelig middag med kollegaer, familien eller venner!

Møtemat

Vår møtemat-meny inneholder stor variasjon av påsmurt, wraps, oppskåren frukt og bakverk. Har du spesielle ønsker gjør vi alt vi kan for å oppfylle disse.

I vår verden er mat et språk, et språk der vi kan si «jeg elsker deg» eller «du er alltid velkommen». Mat skal være inkluderende, servert med varme og skal fortelle gjesten at vi har tenkt på dem. Vi utvikler vår meny bestandig og du kan forvente deg mat inspirert fra verdens alle kontinenter. Vi arbeider med de beste av råvarer samtidig som vi har stort fokus på «bærekraft». Vi er også del av «kutt matsvinn2020».

Kontakt oss

Vårt dedikerte team arbeider for at våre medlemmer skal få en effektiv arbeidshverdag. Vi ser dine behov og skreddersyr løsninger som passer akkurat for deg.

Ønsker du å se hvordan vi har det? Vi tar deg gjerne med på lunsj eller frokost og en liten rundtur.

Send en epost direkte til: valle@tribeoslo.no
Ring oss på: 990 92 196

Beliggenhet

Valle ligger ved Helsfyr, et av Oslos viktigste knutepunkter for transport.

Buss: 21, 28, 23, 24 og alle T-banelinjer eller hopp på sykkelen.