Velkommen til Harbitz Torg

Harbitz Torg består blant annet av et stort og fleksibelt kontorbygg med 1500 arbeidsplasser. Bygget har høy miljøstandard, med energiklasse A og BREEAM-NOR Excellent sertifisering. Kontorlandskapet er stort og lyst med delikate møterom. I nærområdet finnes dagligvarebutikker, frisør, fysioterapi, apotek og flere muligheter for en matbit og noe godt i glasset. Treningssenter og handlegate i Karenslyst Allé i kort gangavstand fra bygget.

Kontorløsninger

Prosjektkontor

Våre lyse og moderne prosjektkontorer er innredet med kvalitetsmøbler og fleksible løsninger. Som leietaker får du tilgang til et bredt servicetilbud i bygget, i tillegg til Harbitz Torg som nærmeste nabo. Prosjektkontorene passer for grupper fra 2 til 20 personer. Vår husvert gir deg personlig service og sørger for at din arbeidshverdag blir så sømløs som mulig.

Fast plass

Ønsker du en fast reservert plass på kontoret og eget skap? Sikre deg favorittplassen til kr 4900,- per måned.

Fleksibel plass

Vårt fleksible medlemsskap sikrer deg en plass i kontorlandskapet. Det vil variere hvilken plass som er ledig. Fleksibel plass til kr 3900,- per måned.

Vi tilbyr fleksible løsninger for små firmaer, selvstendig næringsdrivende, studenter og andre som trenger et alternativ til hjemmekontoret. Du kan velge mellom å ha en fast plass hos oss eller finne deg en ny stol hver dag i vårt kontorfellesskap.

Som medlem hos oss har du tilgang til alle våre servicetjenester som personalrestaurant, kaffebar og resepsjon. I kontorfellesskapet har du tilgang til låsbare skap, kaffe/te, vann, wifi og printer/skanner. Vi tilbyr inspirerende nettverksmøter, spennende events samt faglige arrangementer for alle medlemmer. Som medlem får du også rabatt i husrestauranten og i møtesenteret.

Våre møterom

Blåmannsisen

Dette møterommet er innredet med et rundt bord. Det passer godt til kreative møter. Det er plass til 10 personer. Møterommet har en stor skjerm med overgang til PC/Mac.

Hardangerjøkulen, Frostisen og Tindefjellsbreen

Møterommene har kapasitet for inntil åtte personer. Møterommene er innredet med ett stort bord. Stor skjerm med overgang til PC/Mac.

Okstindbreen og Holåbreen

Disse møterommene er innredet som styrerom med plass til opptil 12 personer. Møterommene er utstyrt med store skjermer med overgang til PC/Mac.

Snønipebreen

Dette er møterommet for kjappe og effektive møter. Rommet er innredet med et høyt bord og stoler til åtte personer. Stor skjerm med overgang til PC/Mac.

Seilandsjøkulen

For kreative møter og samarbeid er dette rommet godt egnet. Kapasitet til ti personer. Stor skjerm med overgang til PC/Mac.

Skal du ha et viktig møte, intervju eller lignende? Alle våre møterom er lyse og luftige, og har moderne AV-utstyr. Rommene er godt egnet til digitale møter.

Alle våre møterom har flatskjerm med HDMI-kabel, overgang til PC/Mac og gratis trådløst nettverk. Du setter sammen den pakken som fungerer best for deg, enten du trenger møterom hele eller deler av dagen, med eller uten servering. Møterom kan bookes fra kr 400,- pr time.

Fasiliteter

Pult
Resepsjon
Eventer
Filmvisninger
Prosjektrom
Medlemsfordeler
Åpne fellesarealer
Nøkkelskap
Printer/scanner
Post
Stillerom
Kaffe
Frokost
Møtemat
Restaurant
Sykkelparkering
Dusj

Mat

Kaffebaren

Kaffebaren er åpen fra kl. 08:00 - 15:00. Vi tilbyr flere varianter av påsmurt, yoghurt og den aller beste kaffen.

Personalrestauranten

Vi serverer lunsj alle ukedager fra kl. 10:30 - 13:00. Våre kokker lager spennende, næringsrik og velsmakende mat, med sin egen tvist og kreativitet. 4Service vant Matprisen for årets storkjøkken i 2020.

Hos Alma

Hos Alma er et sted du skal føle deg som hjemme, med gode samtaler over et godt måltid. https://www.hosalma.com/

Møtemat

Vi serverer næringsrik møtemat som skal gi deg og dine gjester energipåfyll. Smørbrød, fingermat, tallerkenretter og søte fristelser.

Menyene er nøye satt sammen av våre erfarne kokker. Med gode råvarer og tradisjonelle matretter i vår egen vri, ønsker vi deg velkommen til bords.

Kontakt

Våre dedikerte medarbeidere sørger for at din arbeidshverdag blir så effektiv som mulig. Vi kan skreddersy løsninger som passer akkurat for deg og dine behov.

Ønsker du å se hvordan vi har det? Vi tar deg gjerne med på en omvisning med en matbit.

Kontakt oss på:
E-post: skoyen@tribeoslo.no
Ring oss på: 481 87 000

Beliggenhet

På Harbitz Torg finner du et romslig parkeringshus med flere ladestasjoner for elbiler og HC-parkering med ladestasjon. I tillegg er det kort vei til Skøyen stasjon med tog, Flytog, flere busslinjer og trikk.

Tribe Skøyen ligger rett ved Skøyen stasjon.